Gujarati Meaning of miguel jose serra
મિગ્યુલ જોસ સેરા
Other Gujarati words related to મિગ્યુલ જોસ સેરા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of miguel jose serra
- miguel de cervantes saavedra => મિગુએલ દે સર્વેન્ટેસ સેવેદ્રા
- miguel de cervantes => મિગુએલ દી સર્વાન્ટેસ
- migratory quail => સ્થળાંતરિત બટેર
- migratory locust => સ્થળાંતર કરતી કાદવ
- migratory grasshopper => સ્થળાંતર કરતા ટિડ્ડો
- migratory => સ્થળાંતરિત
- migrator => સ્થળાંતર
- migrational => સ્થળાંતર (प्रवास)
- migration route => સ્થળાંતર માર્ગ
- migration => સ્થળાંતર
- mihrab => મિહરાબ
- mikado => મિકેડો
- mikania => મિકેનિઆ
- mikania scandens => મિકેનિયા સ્કેન્ડેન્સ
- mike => માઈક
- mikhail aleksandrovich bakunin => મિખાઈલ એલેક્ઝાન્ડ્રોવિચ બકુનિન
- mikhail bakunin => મિખાઇલ બકુનિન
- mikhail baryshnikov => મિખાઇલ બેરિશ્વિનકોવ
- mikhail glinka => મિખાઇલ ગ્લિન્કા
- mikhail gorbachev => મિખાઇલ ગોરબાચેવ
Definitions and Meaning of miguel jose serra in English
miguel jose serra (n)
Spanish missionary who founded Franciscan missions in California (1713-1784)
FAQs About the word miguel jose serra
મિગ્યુલ જોસ સેરા
Spanish missionary who founded Franciscan missions in California (1713-1784)
No synonyms found.
No antonyms found.
miguel de cervantes saavedra => મિગુએલ દે સર્વેન્ટેસ સેવેદ્રા, miguel de cervantes => મિગુએલ દી સર્વાન્ટેસ, migratory quail => સ્થળાંતરિત બટેર, migratory locust => સ્થળાંતર કરતી કાદવ, migratory grasshopper => સ્થળાંતર કરતા ટિડ્ડો,