Tamil Meaning of miguel jose serra
மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா
Other Tamil words related to மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of miguel jose serra
- miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா
- miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ்
- migratory quail => நாடோடி காடை
- migratory locust => இடம் பெயர் ஆகும் வெட்டுக்கிளி
- migratory grasshopper => அலைந்து திரியும் வெட்டுக்கிளி
- migratory => இடம்மாறுபவன்
- migrator => குடிகாரன்
- migrational => புலம்பெயர்ந்தோர்
- migration route => குடியேற்ற பாதை
- migration => இடம்பெயர்வு
- mihrab => மிஹ்ராப்
- mikado => மிக்காடோ
- mikania => மிக்கானியா
- mikania scandens => மைக்கானியா ஸ்கேன்டன்ஸ்
- mike => மைக்
- mikhail aleksandrovich bakunin => மிக்கேல் அலெக்சாந்திரோவிச் பகுனின்
- mikhail bakunin => மைக்கேல் பாக்குனின்
- mikhail baryshnikov => மிகைல் பேரிஷ்னிகோவ்
- mikhail glinka => மிக்கைல் கிளிங்கா
- mikhail gorbachev => மிகைல் கோர்பச்சேவ்
Definitions and Meaning of miguel jose serra in English
miguel jose serra (n)
Spanish missionary who founded Franciscan missions in California (1713-1784)
FAQs About the word miguel jose serra
மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா
Spanish missionary who founded Franciscan missions in California (1713-1784)
No synonyms found.
No antonyms found.
miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா, miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ், migratory quail => நாடோடி காடை, migratory locust => இடம் பெயர் ஆகும் வெட்டுக்கிளி, migratory grasshopper => அலைந்து திரியும் வெட்டுக்கிளி,