Tamil Meaning of mikania
மிக்கானியா
Other Tamil words related to மிக்கானியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mikania
- mikado => மிக்காடோ
- mihrab => மிஹ்ராப்
- miguel jose serra => மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா
- miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா
- miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ்
- migratory quail => நாடோடி காடை
- migratory locust => இடம் பெயர் ஆகும் வெட்டுக்கிளி
- migratory grasshopper => அலைந்து திரியும் வெட்டுக்கிளி
- migratory => இடம்மாறுபவன்
- migrator => குடிகாரன்
- mikania scandens => மைக்கானியா ஸ்கேன்டன்ஸ்
- mike => மைக்
- mikhail aleksandrovich bakunin => மிக்கேல் அலெக்சாந்திரோவிச் பகுனின்
- mikhail bakunin => மைக்கேல் பாக்குனின்
- mikhail baryshnikov => மிகைல் பேரிஷ்னிகோவ்
- mikhail glinka => மிக்கைல் கிளிங்கா
- mikhail gorbachev => மிகைல் கோர்பச்சேவ்
- mikhail ilarionovich kutuzov => மிகைல் இலாரியோனோவிச் குடுசோவ்
- mikhail ivanovich glinka => மிக்கைல் இவனோவிச் க்ளின்கா
- mikhail ivanovich kalinin => மிக்கைல் இவானொவிச் கலிநின்
Definitions and Meaning of mikania in English
mikania (n)
large genus of evergreen lianas of tropical America
FAQs About the word mikania
மிக்கானியா
large genus of evergreen lianas of tropical America
No synonyms found.
No antonyms found.
mikado => மிக்காடோ, mihrab => மிஹ்ராப், miguel jose serra => மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா, miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா, miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ்,