Tamil Meaning of mihrab
மிஹ்ராப்
Other Tamil words related to மிஹ்ராப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mihrab
- miguel jose serra => மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா
- miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா
- miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ்
- migratory quail => நாடோடி காடை
- migratory locust => இடம் பெயர் ஆகும் வெட்டுக்கிளி
- migratory grasshopper => அலைந்து திரியும் வெட்டுக்கிளி
- migratory => இடம்மாறுபவன்
- migrator => குடிகாரன்
- migrational => புலம்பெயர்ந்தோர்
- migration route => குடியேற்ற பாதை
- mikado => மிக்காடோ
- mikania => மிக்கானியா
- mikania scandens => மைக்கானியா ஸ்கேன்டன்ஸ்
- mike => மைக்
- mikhail aleksandrovich bakunin => மிக்கேல் அலெக்சாந்திரோவிச் பகுனின்
- mikhail bakunin => மைக்கேல் பாக்குனின்
- mikhail baryshnikov => மிகைல் பேரிஷ்னிகோவ்
- mikhail glinka => மிக்கைல் கிளிங்கா
- mikhail gorbachev => மிகைல் கோர்பச்சேவ்
- mikhail ilarionovich kutuzov => மிகைல் இலாரியோனோவிச் குடுசோவ்
Definitions and Meaning of mihrab in English
mihrab (n)
(Islam) a design in the shape of niche in a Muslim prayer rug; during worship the niche must be pointed toward Mecca
(Islam) a niche in the wall of a mosque that indicates the direction of Mecca
FAQs About the word mihrab
மிஹ்ராப்
(Islam) a design in the shape of niche in a Muslim prayer rug; during worship the niche must be pointed toward Mecca, (Islam) a niche in the wall of a mosque th
No synonyms found.
No antonyms found.
miguel jose serra => மிகுவேல் ஜோஸ் செர்ரா, miguel de cervantes saavedra => மிகுவல் டி சர்வான்டஸ் சவேத்ரா, miguel de cervantes => மிகுவேல் டி சர்வான்டெஸ், migratory quail => நாடோடி காடை, migratory locust => இடம் பெயர் ஆகும் வெட்டுக்கிளி,