Tamil Meaning of martha graham
மார்த்தா கிரஹாம்
Other Tamil words related to மார்த்தா கிரஹாம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martha graham
- martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப்
- mar-text => மார்-டெக்ஸ்ட்
- martes zibellina => மார்டெஜ் ஜிபெல்லினா
- martes pennanti => மார்ட்ஸ் பன்னாண்டி
- martes martes => செவ்வாய்
- martes foina => மார்டேஸ் போய்னா
- martes americana => மார்டிஸ் அமெரிக்கானா
- martes => செவ்வாய் கிழமை
- martern => மார்டன்
- martensite => மார்ட்டன்சைட்
- martha jane burk => மார்த்தா ஜேன் பர்க்
- martha jane burke => மார்தா ஜெயின் பர்க்
- martha's vineyard => மார்த்தாவின் திராட்சைத்தோட்டம்
- marti => மார்டி
- martial => மார்ஷியல்
- martial art => மார்ஷல் ஆர்ட்
- martial law => தற்காப்பு சட்டம்
- martial music => போர் இசை
- martialism => சேனாதிபதி
- martialist => போர்வீரன்
Definitions and Meaning of martha graham in English
martha graham (n)
United States dancer and choreographer whose work was noted for its austerity and technical rigor (1893-1991)
FAQs About the word martha graham
மார்த்தா கிரஹாம்
United States dancer and choreographer whose work was noted for its austerity and technical rigor (1893-1991)
No synonyms found.
No antonyms found.
martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப், mar-text => மார்-டெக்ஸ்ட், martes zibellina => மார்டெஜ் ஜிபெல்லினா, martes pennanti => மார்ட்ஸ் பன்னாண்டி, martes martes => செவ்வாய்,