Tamil Meaning of marti
மார்டி
Other Tamil words related to மார்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of marti
- martha's vineyard => மார்த்தாவின் திராட்சைத்தோட்டம்
- martha jane burke => மார்தா ஜெயின் பர்க்
- martha jane burk => மார்த்தா ஜேன் பர்க்
- martha graham => மார்த்தா கிரஹாம்
- martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப்
- mar-text => மார்-டெக்ஸ்ட்
- martes zibellina => மார்டெஜ் ஜிபெல்லினா
- martes pennanti => மார்ட்ஸ் பன்னாண்டி
- martes martes => செவ்வாய்
- martes foina => மார்டேஸ் போய்னா
Definitions and Meaning of marti in English
marti (n)
Cuban poet and revolutionary who fought for Cuban independence from Spain (1853-1895)
FAQs About the word marti
மார்டி
Cuban poet and revolutionary who fought for Cuban independence from Spain (1853-1895)
No synonyms found.
No antonyms found.
martha's vineyard => மார்த்தாவின் திராட்சைத்தோட்டம், martha jane burke => மார்தா ஜெயின் பர்க், martha jane burk => மார்த்தா ஜேன் பர்க், martha graham => மார்த்தா கிரஹாம், martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப்,