Tamil Meaning of martes martes
செவ்வாய்
Other Tamil words related to செவ்வாய்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martes martes
- martes pennanti => மார்ட்ஸ் பன்னாண்டி
- martes zibellina => மார்டெஜ் ஜிபெல்லினா
- mar-text => மார்-டெக்ஸ்ட்
- martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப்
- martha graham => மார்த்தா கிரஹாம்
- martha jane burk => மார்த்தா ஜேன் பர்க்
- martha jane burke => மார்தா ஜெயின் பர்க்
- martha's vineyard => மார்த்தாவின் திராட்சைத்தோட்டம்
- marti => மார்டி
- martial => மார்ஷியல்
Definitions and Meaning of martes martes in English
martes martes (n)
dark brown marten of northern Eurasian coniferous forests
FAQs About the word martes martes
செவ்வாய்
dark brown marten of northern Eurasian coniferous forests
No synonyms found.
No antonyms found.
martes foina => மார்டேஸ் போய்னா, martes americana => மார்டிஸ் அமெரிக்கானா, martes => செவ்வாய் கிழமை, martern => மார்டன், martensite => மார்ட்டன்சைட்,