Tamil Meaning of martes
செவ்வாய் கிழமை
Other Tamil words related to செவ்வாய் கிழமை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of martes
- martes americana => மார்டிஸ் அமெரிக்கானா
- martes foina => மார்டேஸ் போய்னா
- martes martes => செவ்வாய்
- martes pennanti => மார்ட்ஸ் பன்னாண்டி
- martes zibellina => மார்டெஜ் ஜிபெல்லினா
- mar-text => மார்-டெக்ஸ்ட்
- martha beatrice potter webb => மார்த்தா பீட்ரிக்ஸ் பாட்டர் வெப்
- martha graham => மார்த்தா கிரஹாம்
- martha jane burk => மார்த்தா ஜேன் பர்க்
- martha jane burke => மார்தா ஜெயின் பர்க்
Definitions and Meaning of martes in English
martes (n)
martens
FAQs About the word martes
செவ்வாய் கிழமை
martens
No synonyms found.
No antonyms found.
martern => மார்டன், martensite => மார்ட்டன்சைட், marten cat => மார்ட்டன் பூனை, marten => மார்ட்டன், martello tower => மார்டேல்லோ கோபுரம்,