Tamil Meaning of margaret mitchell
மார்கரெட் மிட்செல்
Other Tamil words related to மார்கரெட் மிட்செல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of margaret mitchell
- margaret mead => மார்கரெட் மீட்
- margaret hilda thatcher => மார்கரெட் ஹில்டா தாட்சர்
- margaret higgins sanger => மார்கரெட் ஹிகின்ஸ் சாங்கர்
- margaret court => மார்கரெட் கோர்ட்
- margarate => மார்கரெட்
- marfan's syndrome => மார்பான் சிண்ட்ரோம்
- mare's-tail => குதிரை வால் போல தாவரம்
- mare's-nest => குதிரையின் கூடு
- mareschal => மார்ஷல்
- mare's tail => குதிரையின் வால்
- margaret munnerlyn mitchell => மார்கரெட் முன்நெர்லின் மிட்செல்
- margaret sanger => மார்கரெட் சேங்கர்
- margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர்
- margarete gertrud zelle => மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ
- margaric => மார்ஜெரிக்
- margaric acid => மார்கரிக் அமிலம்
- margarin => வெண்ணெய்
- margarine => மார்கரீன்
- margarita => மார்கரிட்டா
- margarite => மார்கரைட்
Definitions and Meaning of margaret mitchell in English
margaret mitchell (n)
United States writer noted for her novel about the South during the American Civil War (1900-1949)
FAQs About the word margaret mitchell
மார்கரெட் மிட்செல்
United States writer noted for her novel about the South during the American Civil War (1900-1949)
No synonyms found.
No antonyms found.
margaret mead => மார்கரெட் மீட், margaret hilda thatcher => மார்கரெட் ஹில்டா தாட்சர், margaret higgins sanger => மார்கரெட் ஹிகின்ஸ் சாங்கர், margaret court => மார்கரெட் கோர்ட், margarate => மார்கரெட்,