Tamil Meaning of margarete gertrud zelle
மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ
Other Tamil words related to மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of margarete gertrud zelle
- margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர்
- margaret sanger => மார்கரெட் சேங்கர்
- margaret munnerlyn mitchell => மார்கரெட் முன்நெர்லின் மிட்செல்
- margaret mitchell => மார்கரெட் மிட்செல்
- margaret mead => மார்கரெட் மீட்
- margaret hilda thatcher => மார்கரெட் ஹில்டா தாட்சர்
- margaret higgins sanger => மார்கரெட் ஹிகின்ஸ் சாங்கர்
- margaret court => மார்கரெட் கோர்ட்
- margarate => மார்கரெட்
- marfan's syndrome => மார்பான் சிண்ட்ரோம்
Definitions and Meaning of margarete gertrud zelle in English
margarete gertrud zelle (n)
Dutch dancer who was executed by the French as a German spy in World War I (1876-1917)
FAQs About the word margarete gertrud zelle
மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ
Dutch dancer who was executed by the French as a German spy in World War I (1876-1917)
No synonyms found.
No antonyms found.
margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர், margaret sanger => மார்கரெட் சேங்கர், margaret munnerlyn mitchell => மார்கரெட் முன்நெர்லின் மிட்செல், margaret mitchell => மார்கரெட் மிட்செல், margaret mead => மார்கரெட் மீட்,