Tamil Meaning of margarine
மார்கரீன்
Other Tamil words related to மார்கரீன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of margarine
- margarin => வெண்ணெய்
- margaric acid => மார்கரிக் அமிலம்
- margaric => மார்ஜெரிக்
- margarete gertrud zelle => மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ
- margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர்
- margaret sanger => மார்கரெட் சேங்கர்
- margaret munnerlyn mitchell => மார்கரெட் முன்நெர்லின் மிட்செல்
- margaret mitchell => மார்கரெட் மிட்செல்
- margaret mead => மார்கரெட் மீட்
- margaret hilda thatcher => மார்கரெட் ஹில்டா தாட்சர்
Definitions and Meaning of margarine in English
margarine (n)
a spread made chiefly from vegetable oils and used as a substitute for butter
margarine (n.)
Artificial butter; oleomargarine.
Margarin.
FAQs About the word margarine
மார்கரீன்
a spread made chiefly from vegetable oils and used as a substitute for butterArtificial butter; oleomargarine., Margarin.
No synonyms found.
No antonyms found.
margarin => வெண்ணெய், margaric acid => மார்கரிக் அமிலம், margaric => மார்ஜெரிக், margarete gertrud zelle => மார்கரெட் கெர்ட்ரூட் ஜெல்லீ , margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர்,