Tamil Meaning of mare's-tail
குதிரை வால் போல தாவரம்
Other Tamil words related to குதிரை வால் போல தாவரம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of mare's-tail
- marfan's syndrome => மார்பான் சிண்ட்ரோம்
- margarate => மார்கரெட்
- margaret court => மார்கரெட் கோர்ட்
- margaret higgins sanger => மார்கரெட் ஹிகின்ஸ் சாங்கர்
- margaret hilda thatcher => மார்கரெட் ஹில்டா தாட்சர்
- margaret mead => மார்கரெட் மீட்
- margaret mitchell => மார்கரெட் மிட்செல்
- margaret munnerlyn mitchell => மார்கரெட் முன்நெர்லின் மிட்செல்
- margaret sanger => மார்கரெட் சேங்கர்
- margaret thatcher => மார்கரெட் தாட்சர்
Definitions and Meaning of mare's-tail in English
FAQs About the word mare's-tail
குதிரை வால் போல தாவரம்
No synonyms found.
No antonyms found.
mare's-nest => குதிரையின் கூடு, mareschal => மார்ஷல், mare's tail => குதிரையின் வால், mare's nest => குதிரை கூடு, marengo => மரேங்கோ,