Tamil Meaning of louis sullivan
louis sullivan
Other Tamil words related to louis sullivan
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis sullivan
- louis stanton auchincloss => லூயிஸ் ஸ்டான்டன் ஆச்சின்க்ளோஸ்
- louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி
- louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர்
- louis leakey => லூயி லீக்
- louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்
- louis le begue => லூயிஸ் லே பீகு
- louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis jacques mande daguerre => லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
- louis ix => லூயிஸ் நவம
- louis the bruiser => லூயி தி பிரூசிர்
- louis the far => லூயி தி ஃபார்
- louis the german => ஜெர்மனியின் லூயி
- louis the great => லூயி தி கிரேட்
- louis the pious => பியஸ் லூயிஸ்
- louis the quarreller => லூயி த குவாரெலர்
- louis the stammerer => லூயி தி ஸ்டேமரர்
- louis the wideawake => லூயி தெ வைடேவெக்
- louis untermeyer => லூயிஸ் அன்டர்மெயர்
- louis v => லூயி வி
Definitions and Meaning of louis sullivan in English
louis sullivan (n)
United States architect known for his steel framed skyscrapers and for coining the phrase `form follows function' (1856-1924)
FAQs About the word louis sullivan
Definition not available
United States architect known for his steel framed skyscrapers and for coining the phrase `form follows function' (1856-1924)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis stanton auchincloss => லூயிஸ் ஸ்டான்டன் ஆச்சின்க்ளோஸ், louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி, louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர், louis leakey => லூயி லீக், louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்,