Tamil Meaning of louis jacques mande daguerre
லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
Other Tamil words related to லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis jacques mande daguerre
- louis ix => லூயிஸ் நவம
- louis iv => லூயி IV
- louis isadore kahn => லூயிஸ் இசடோர் கான்
- louis iii => லூயி III
- louis ii => லூயிஸ் II
- louis i => லூயி I
- louis harold gray => லூயிஸ் ஹாரோல்ட் க்ரே
- louis eugene felix neel => லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
- louis d'outremer => லூயிஸ் டி'ஔட்ரேமர்
- louis d'or => லூயி டிஓர்
- louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis le begue => லூயிஸ் லே பீகு
- louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்
- louis leakey => லூயி லீக்
- louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர்
- louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி
- louis stanton auchincloss => லூயிஸ் ஸ்டான்டன் ஆச்சின்க்ளோஸ்
- louis the bruiser => லூயி தி பிரூசிர்
- louis the far => லூயி தி ஃபார்
Definitions and Meaning of louis jacques mande daguerre in English
louis jacques mande daguerre (n)
French inventor of the first practical photographic process, the daguerreotype (1789-1851)
FAQs About the word louis jacques mande daguerre
லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
French inventor of the first practical photographic process, the daguerreotype (1789-1851)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis ix => லூயிஸ் நவம, louis iv => லூயி IV, louis isadore kahn => லூயிஸ் இசடோர் கான், louis iii => லூயி III, louis ii => லூயிஸ் II,