Tamil Meaning of louis eugene felix neel
லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
Other Tamil words related to லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis eugene felix neel
- louis d'outremer => லூயிஸ் டி'ஔட்ரேமர்
- louis d'or => லூயி டிஓர்
- louis comfort tiffany => லூயிஸ் கம்ஃபோர்ட் டிஃபனி
- louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட்
- louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்
- louis braille => லூயிஸ் பிரெய்லி
- louis bleriot => லூயிஸ் பிளெரியோட்
- louis b. mayer => லூயிஸ் பி. மேயர்
- louis auchincloss => லூயிஸ் ஆச்இன்க்லோஸ்
- louis armstrong => லூயிஸ் ஆம்ஸ்ட்ராங்
- louis harold gray => லூயிஸ் ஹாரோல்ட் க்ரே
- louis i => லூயி I
- louis ii => லூயிஸ் II
- louis iii => லூயி III
- louis isadore kahn => லூயிஸ் இசடோர் கான்
- louis iv => லூயி IV
- louis ix => லூயிஸ் நவம
- louis jacques mande daguerre => லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
- louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
Definitions and Meaning of louis eugene felix neel in English
louis eugene felix neel (n)
French physicist noted for research on magnetism (born in 1904)
FAQs About the word louis eugene felix neel
லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
French physicist noted for research on magnetism (born in 1904)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis d'outremer => லூயிஸ் டி'ஔட்ரேமர், louis d'or => லூயி டிஓர், louis comfort tiffany => லூயிஸ் கம்ஃபோர்ட் டிஃபனி, louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட், louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்,