Tamil Meaning of louis braille
லூயிஸ் பிரெய்லி
Other Tamil words related to லூயிஸ் பிரெய்லி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis braille
- louis bleriot => லூயிஸ் பிளெரியோட்
- louis b. mayer => லூயிஸ் பி. மேயர்
- louis auchincloss => லூயிஸ் ஆச்இன்க்லோஸ்
- louis armstrong => லூயிஸ் ஆம்ஸ்ட்ராங்
- louis antoine de bougainville => லூயி ஆன்டோயின் டி போகென்வில்லை
- louis agassiz => லூயிஸ் அகாசிஸ்
- louis => லூயிஸ்
- lough => ஏரி
- loufah sponge => பூசணிக்காய் ஸ்பான்ஜ்
- loud-voiced => உரத்த குரல்
- louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்
- louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட்
- louis comfort tiffany => லூயிஸ் கம்ஃபோர்ட் டிஃபனி
- louis d'or => லூயி டிஓர்
- louis d'outremer => லூயிஸ் டி'ஔட்ரேமர்
- louis eugene felix neel => லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
- louis harold gray => லூயிஸ் ஹாரோல்ட் க்ரே
- louis i => லூயி I
- louis ii => லூயிஸ் II
- louis iii => லூயி III
Definitions and Meaning of louis braille in English
louis braille (n)
French educator who lost his sight at the age of three and who invented a system of writing and printing for sightless people (1809-1852)
FAQs About the word louis braille
லூயிஸ் பிரெய்லி
French educator who lost his sight at the age of three and who invented a system of writing and printing for sightless people (1809-1852)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis bleriot => லூயிஸ் பிளெரியோட், louis b. mayer => லூயிஸ் பி. மேயர், louis auchincloss => லூயிஸ் ஆச்இன்க்லோஸ், louis armstrong => லூயிஸ் ஆம்ஸ்ட்ராங், louis antoine de bougainville => லூயி ஆன்டோயின் டி போகென்வில்லை,