Tamil Meaning of louis
லூயிஸ்
Other Tamil words related to லூயிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis
- louis agassiz => லூயிஸ் அகாசிஸ்
- louis antoine de bougainville => லூயி ஆன்டோயின் டி போகென்வில்லை
- louis armstrong => லூயிஸ் ஆம்ஸ்ட்ராங்
- louis auchincloss => லூயிஸ் ஆச்இன்க்லோஸ்
- louis b. mayer => லூயிஸ் பி. மேயர்
- louis bleriot => லூயிஸ் பிளெரியோட்
- louis braille => லூயிஸ் பிரெய்லி
- louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்
- louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட்
- louis comfort tiffany => லூயிஸ் கம்ஃபோர்ட் டிஃபனி
Definitions and Meaning of louis in English
louis (n)
United States prizefighter who was world heavyweight champion for 12 years (1914-1981)
FAQs About the word louis
லூயிஸ்
United States prizefighter who was world heavyweight champion for 12 years (1914-1981)
No synonyms found.
No antonyms found.
lough => ஏரி, loufah sponge => பூசணிக்காய் ஸ்பான்ஜ், loud-voiced => உரத்த குரல், loudspeaker system => லவுட்ஸ்பீக்கர் சிஸ்டம், loudspeaker => லவுட்ஸ்பீக்கர்,