Tamil Meaning of lough
ஏரி
Other Tamil words related to ஏரி
Nearest Words of lough
- louis => லூயிஸ்
- louis agassiz => லூயிஸ் அகாசிஸ்
- louis antoine de bougainville => லூயி ஆன்டோயின் டி போகென்வில்லை
- louis armstrong => லூயிஸ் ஆம்ஸ்ட்ராங்
- louis auchincloss => லூயிஸ் ஆச்இன்க்லோஸ்
- louis b. mayer => லூயிஸ் பி. மேயர்
- louis bleriot => லூயிஸ் பிளெரியோட்
- louis braille => லூயிஸ் பிரெய்லி
- louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்
- louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட்
Definitions and Meaning of lough in English
lough (n)
a long narrow (nearly landlocked) cove in Ireland
Irish word for a lake
lough (n.)
A loch or lake; -- so spelt in Ireland.
lough (obs. strong imp.)
of Laugh.
FAQs About the word lough
ஏரி
a long narrow (nearly landlocked) cove in Ireland, Irish word for a lakeA loch or lake; -- so spelt in Ireland., of Laugh.
லகூன்,ஏரி,லோக்,குளம்,நீர்த்தேக்கம்,ஏரி,ஆறு,பில்லாபாங்,வெறும்,குளம்
No antonyms found.
loufah sponge => பூசணிக்காய் ஸ்பான்ஜ், loud-voiced => உரத்த குரல், loudspeaker system => லவுட்ஸ்பீக்கர் சிஸ்டம், loudspeaker => லவுட்ஸ்பீக்கர், loudness => ஜோராக,