Tamil Meaning of louis isadore kahn
லூயிஸ் இசடோர் கான்
Other Tamil words related to லூயிஸ் இசடோர் கான்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis isadore kahn
- louis iii => லூயி III
- louis ii => லூயிஸ் II
- louis i => லூயி I
- louis harold gray => லூயிஸ் ஹாரோல்ட் க்ரே
- louis eugene felix neel => லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்
- louis d'outremer => லூயிஸ் டி'ஔட்ரேமர்
- louis d'or => லூயி டிஓர்
- louis comfort tiffany => லூயிஸ் கம்ஃபோர்ட் டிஃபனி
- louis charles alfred de musset => லூயிஸ் சார்லஸ் ஆல்ஃபிரட் டி மஸ்செட்
- louis burt mayer => லூயிஸ் பர்ட் மேயர்
- louis iv => லூயி IV
- louis ix => லூயிஸ் நவம
- louis jacques mande daguerre => லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
- louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis le begue => லூயிஸ் லே பீகு
- louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்
- louis leakey => லூயி லீக்
- louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர்
- louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி
Definitions and Meaning of louis isadore kahn in English
louis isadore kahn (n)
United States architect (born in Estonia) (1901-1974)
FAQs About the word louis isadore kahn
லூயிஸ் இசடோர் கான்
United States architect (born in Estonia) (1901-1974)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis iii => லூயி III, louis ii => லூயிஸ் II, louis i => லூயி I, louis harold gray => லூயிஸ் ஹாரோல்ட் க்ரே, louis eugene felix neel => லூயிஸ் யூஜின் ஃபெலிக்ஸ் நீல்,