Tamil Meaning of louis leakey
லூயி லீக்
Other Tamil words related to லூயி லீக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis leakey
- louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்
- louis le begue => லூயிஸ் லே பீகு
- louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட்
- louis jacques mande daguerre => லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்
- louis ix => லூயிஸ் நவம
- louis iv => லூயி IV
- louis isadore kahn => லூயிஸ் இசடோர் கான்
- louis iii => லூயி III
- louis ii => லூயிஸ் II
- louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர்
- louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி
- louis stanton auchincloss => லூயிஸ் ஸ்டான்டன் ஆச்சின்க்ளோஸ்
- louis the bruiser => லூயி தி பிரூசிர்
- louis the far => லூயி தி ஃபார்
- louis the german => ஜெர்மனியின் லூயி
- louis the great => லூயி தி கிரேட்
- louis the pious => பியஸ் லூயிஸ்
- louis the quarreller => லூயி த குவாரெலர்
- louis the stammerer => லூயி தி ஸ்டேமரர்
Definitions and Meaning of louis leakey in English
louis leakey (n)
English paleontologist whose account of fossil discoveries in Tanzania changed theories of human evolution (1903-1972)
FAQs About the word louis leakey
லூயி லீக்
English paleontologist whose account of fossil discoveries in Tanzania changed theories of human evolution (1903-1972)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட், louis le begue => லூயிஸ் லே பீகு, louis jolliet => லூயிஸ் ஜோலியட், louis joliet => லூயிஸ் ஜோலியட், louis jacques mande daguerre => லூயி ஜாக்குவேஸ் மேண்டே டகுயர்,