Tamil Meaning of louis the quarreller
லூயி த குவாரெலர்
Other Tamil words related to லூயி த குவாரெலர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of louis the quarreller
- louis the pious => பியஸ் லூயிஸ்
- louis the great => லூயி தி கிரேட்
- louis the german => ஜெர்மனியின் லூயி
- louis the far => லூயி தி ஃபார்
- louis the bruiser => லூயி தி பிரூசிர்
- louis stanton auchincloss => லூயிஸ் ஸ்டான்டன் ஆச்சின்க்ளோஸ்
- louis seymour bazett leakey => லூயிஸ் சைமர் பஸாட் லீக்கி
- louis pasteur => லூயி பாஸ்ட்யர்
- louis leakey => லூயி லீக்
- louis le faineant => லூயிஸ் லே பைனியென்ட்
- louis the stammerer => லூயி தி ஸ்டேமரர்
- louis the wideawake => லூயி தெ வைடேவெக்
- louis untermeyer => லூயிஸ் அன்டர்மெயர்
- louis v => லூயி வி
- louis vi => லூயிஸ் VI
- louis victor de broglie => லூயிஸ் விக்டர் டி' ப்ரோகிலி
- louis vii => லூயிஸ் VII
- louis viii => லூயிஸ் 8
- louis x => லூயிஸ் எக்ஸ்
- louis xi => லூயிஸ் 11ம்
Definitions and Meaning of louis the quarreller in English
louis the quarreller (n)
king of France (1289-1316)
FAQs About the word louis the quarreller
லூயி த குவாரெலர்
king of France (1289-1316)
No synonyms found.
No antonyms found.
louis the pious => பியஸ் லூயிஸ், louis the great => லூயி தி கிரேட், louis the german => ஜெர்மனியின் லூயி, louis the far => லூயி தி ஃபார், louis the bruiser => லூயி தி பிரூசிர்,