Tamil Meaning of lilium michiganense
லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
Other Tamil words related to லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lilium michiganense
- lilium martagon => லிலியம் மார்டாகோன்
- lilium maritinum => லிலியம் மரிட்டைமம்
- lilium longiflorum => லிலியம் லாங்கிஃப்லோரம்
- lilium lancifolium => லில்லியம் லான்சிஃபோலியம்
- lilium columbianum => லிலியம் கொலம்பியானம்
- lilium catesbaei => லிலியம் கேட்ஸ்பே
- lilium candidum => வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY)
- lilium auratum => ப்ளூமீரிய
- lilium => லில்லி
- lilith => லில்லித்
- lilium pardalinum => லிலியம் பேர்டாலினம்
- lilium philadelphicum => லில்லியம் ஃபிலடெல்ஃபிகம்
- lilium superbum => லிலியம் சூப்பர்பம்
- liliuokalani => லீலியுஒகலானி
- lill => லில்
- lille => லில்லி
- lillian gish => லில்லியன் கிஷ்
- lillian russell => லில்லியன் ரஸ்ஸல்
- lillie => லில்லி
- lillie langtry => லில்லி லாங்ரி
Definitions and Meaning of lilium michiganense in English
lilium michiganense (n)
lily of central North America having recurved orange-red flowers with deep crimson spots
FAQs About the word lilium michiganense
லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
lily of central North America having recurved orange-red flowers with deep crimson spots
No synonyms found.
No antonyms found.
lilium martagon => லிலியம் மார்டாகோன், lilium maritinum => லிலியம் மரிட்டைமம், lilium longiflorum => லிலியம் லாங்கிஃப்லோரம், lilium lancifolium => லில்லியம் லான்சிஃபோலியம், lilium columbianum => லிலியம் கொலம்பியானம்,