Tamil Meaning of lilium candidum
வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY)
Other Tamil words related to வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY)
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lilium candidum
- lilium auratum => ப்ளூமீரிய
- lilium => லில்லி
- lilith => லில்லித்
- liliopsida => லிலியோப்சிடா
- liliopsid genus => லில்லியோப்சிடே ஜெனஸ்
- liliopsid family => லிலியோப்சிட் குடும்பம்
- liliopsid => லிலியோப்சிட்
- liliidae => லிலியேசீயே
- liliid monocot genus => லில்லிட் மோனோகாட் ஜீனஸ்
- liliid monocot family => லிலியேசி மோனோகாட் குடும்பம்
- lilium catesbaei => லிலியம் கேட்ஸ்பே
- lilium columbianum => லிலியம் கொலம்பியானம்
- lilium lancifolium => லில்லியம் லான்சிஃபோலியம்
- lilium longiflorum => லிலியம் லாங்கிஃப்லோரம்
- lilium maritinum => லிலியம் மரிட்டைமம்
- lilium martagon => லிலியம் மார்டாகோன்
- lilium michiganense => லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
- lilium pardalinum => லிலியம் பேர்டாலினம்
- lilium philadelphicum => லில்லியம் ஃபிலடெல்ஃபிகம்
- lilium superbum => லிலியம் சூப்பர்பம்
Definitions and Meaning of lilium candidum in English
lilium candidum (n)
lily of eastern Mediterranean and the Balkans with broad funnel-shaped white flowers
FAQs About the word lilium candidum
வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY)
lily of eastern Mediterranean and the Balkans with broad funnel-shaped white flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
lilium auratum => ப்ளூமீரிய, lilium => லில்லி, lilith => லில்லித், liliopsida => லிலியோப்சிடா, liliopsid genus => லில்லியோப்சிடே ஜெனஸ்,