Tamil Meaning of lilium columbianum
லிலியம் கொலம்பியானம்
Other Tamil words related to லிலியம் கொலம்பியானம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lilium columbianum
- lilium catesbaei => லிலியம் கேட்ஸ்பே
- lilium candidum => வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY)
- lilium auratum => ப்ளூமீரிய
- lilium => லில்லி
- lilith => லில்லித்
- liliopsida => லிலியோப்சிடா
- liliopsid genus => லில்லியோப்சிடே ஜெனஸ்
- liliopsid family => லிலியோப்சிட் குடும்பம்
- liliopsid => லிலியோப்சிட்
- liliidae => லிலியேசீயே
- lilium lancifolium => லில்லியம் லான்சிஃபோலியம்
- lilium longiflorum => லிலியம் லாங்கிஃப்லோரம்
- lilium maritinum => லிலியம் மரிட்டைமம்
- lilium martagon => லிலியம் மார்டாகோன்
- lilium michiganense => லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
- lilium pardalinum => லிலியம் பேர்டாலினம்
- lilium philadelphicum => லில்லியம் ஃபிலடெல்ஃபிகம்
- lilium superbum => லிலியம் சூப்பர்பம்
- liliuokalani => லீலியுஒகலானி
- lill => லில்
Definitions and Meaning of lilium columbianum in English
lilium columbianum (n)
lily of western North America with showy orange-red purple-spotted flowers
FAQs About the word lilium columbianum
லிலியம் கொலம்பியானம்
lily of western North America with showy orange-red purple-spotted flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
lilium catesbaei => லிலியம் கேட்ஸ்பே, lilium candidum => வெள்ளை லில்லி (Vellai LILLY), lilium auratum => ப்ளூமீரிய, lilium => லில்லி, lilith => லில்லித்,