Tamil Meaning of lill
லில்
Other Tamil words related to லில்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of lill
- liliuokalani => லீலியுஒகலானி
- lilium superbum => லிலியம் சூப்பர்பம்
- lilium philadelphicum => லில்லியம் ஃபிலடெல்ஃபிகம்
- lilium pardalinum => லிலியம் பேர்டாலினம்
- lilium michiganense => லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்
- lilium martagon => லிலியம் மார்டாகோன்
- lilium maritinum => லிலியம் மரிட்டைமம்
- lilium longiflorum => லிலியம் லாங்கிஃப்லோரம்
- lilium lancifolium => லில்லியம் லான்சிஃபோலியம்
- lilium columbianum => லிலியம் கொலம்பியானம்
Definitions and Meaning of lill in English
lill (v. i.)
To loll.
FAQs About the word lill
லில்
To loll.
No synonyms found.
No antonyms found.
liliuokalani => லீலியுஒகலானி, lilium superbum => லிலியம் சூப்பர்பம், lilium philadelphicum => லில்லியம் ஃபிலடெல்ஃபிகம், lilium pardalinum => லிலியம் பேர்டாலினம், lilium michiganense => லிலியம் மிச்சிகானென்ஸ்,