Gujarati Meaning of karl marx
karl marx
Other Gujarati words related to karl marx
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl marx
- karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ
- karl landsteiner => કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
- karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ
- karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી
- karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ
- karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ
- karl gauss => કાર્લ ગોસ
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => કાર્લ ફ્રેડરિચ હિરોનિમસ ફોન મુન્ચહાઉસેન
- karl friedrich gauss => કાર્લ ફ્રેડરિક ગૉસ
- karl czerny => કાર્લ સર્ની
- karl rudolf gerd von rundstedt => કાર્લ રુડોલ્ફ ગેર્ડ વોન રુંડસ્ટેડ્ટ
- karl scheele => કાર્લ સ્કીલી
- karl theodor jaspers => કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
- karl von clausewitz => કાર્લ વોન ક્લોઝવિટ્ઝ
- karl von frisch => કાર્લ વોન ફ્રીસચ્
- karl waldemar ziegler => કાર્લ વોલ્ડેમાર ઝીગ્લર
- karl wernicke => કાર્લ વર્નિક
- karl wilhelm scheele => કાર્લ વિલ્હેલ્મ શીલે
- karl wilhelm siemens => કાર્લ વિલ્હેલ્મ સીમેન્સ
- karlfeldt => કાર્લફેલ્ડ્ટ
Definitions and Meaning of karl marx in English
karl marx (n)
founder of modern communism; wrote the Communist Manifesto with Engels in 1848; wrote Das Kapital in 1867 (1818-1883)
FAQs About the word karl marx
Definition not available
founder of modern communism; wrote the Communist Manifesto with Engels in 1848; wrote Das Kapital in 1867 (1818-1883)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ, karl landsteiner => કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર, karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ, karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી, karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ,