Gujarati Meaning of karl theodor jaspers
કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
Other Gujarati words related to કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl theodor jaspers
- karl scheele => કાર્લ સ્કીલી
- karl rudolf gerd von rundstedt => કાર્લ રુડોલ્ફ ગેર્ડ વોન રુંડસ્ટેડ્ટ
- karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ
- karl landsteiner => કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
- karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ
- karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી
- karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ
- karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ
- karl gauss => કાર્લ ગોસ
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => કાર્લ ફ્રેડરિચ હિરોનિમસ ફોન મુન્ચહાઉસેન
- karl von clausewitz => કાર્લ વોન ક્લોઝવિટ્ઝ
- karl von frisch => કાર્લ વોન ફ્રીસચ્
- karl waldemar ziegler => કાર્લ વોલ્ડેમાર ઝીગ્લર
- karl wernicke => કાર્લ વર્નિક
- karl wilhelm scheele => કાર્લ વિલ્હેલ્મ શીલે
- karl wilhelm siemens => કાર્લ વિલ્હેલ્મ સીમેન્સ
- karlfeldt => કાર્લફેલ્ડ્ટ
- karl-marx-stadt => કાર્લ-માર્ક્સ-સ્ટેડ
- karloff => કાર્લોફ
- karma => કર્મ
Definitions and Meaning of karl theodor jaspers in English
karl theodor jaspers (n)
German psychiatrist (1883-1969)
FAQs About the word karl theodor jaspers
કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
German psychiatrist (1883-1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl scheele => કાર્લ સ્કીલી, karl rudolf gerd von rundstedt => કાર્લ રુડોલ્ફ ગેર્ડ વોન રુંડસ્ટેડ્ટ, karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ, karl landsteiner => કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર, karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ,