Gujarati Meaning of karlfeldt
કાર્લફેલ્ડ્ટ
Other Gujarati words related to કાર્લફેલ્ડ્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karlfeldt
- karl wilhelm siemens => કાર્લ વિલ્હેલ્મ સીમેન્સ
- karl wilhelm scheele => કાર્લ વિલ્હેલ્મ શીલે
- karl wernicke => કાર્લ વર્નિક
- karl waldemar ziegler => કાર્લ વોલ્ડેમાર ઝીગ્લર
- karl von frisch => કાર્લ વોન ફ્રીસચ્
- karl von clausewitz => કાર્લ વોન ક્લોઝવિટ્ઝ
- karl theodor jaspers => કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
- karl scheele => કાર્લ સ્કીલી
- karl rudolf gerd von rundstedt => કાર્લ રુડોલ્ફ ગેર્ડ વોન રુંડસ્ટેડ્ટ
- karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ
Definitions and Meaning of karlfeldt in English
karlfeldt (n)
Swedish poet whose works incorporate Swedish customs and folklore (1864-1931)
FAQs About the word karlfeldt
કાર્લફેલ્ડ્ટ
Swedish poet whose works incorporate Swedish customs and folklore (1864-1931)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl wilhelm siemens => કાર્લ વિલ્હેલ્મ સીમેન્સ, karl wilhelm scheele => કાર્લ વિલ્હેલ્મ શીલે, karl wernicke => કાર્લ વર્નિક, karl waldemar ziegler => કાર્લ વોલ્ડેમાર ઝીગ્લર, karl von frisch => કાર્લ વોન ફ્રીસચ્,