Gujarati Meaning of karl landsteiner
કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
Other Gujarati words related to કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl landsteiner
- karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ
- karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી
- karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ
- karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ
- karl gauss => કાર્લ ગોસ
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => કાર્લ ફ્રેડરિચ હિરોનિમસ ફોન મુન્ચહાઉસેન
- karl friedrich gauss => કાર્લ ફ્રેડરિક ગૉસ
- karl czerny => કાર્લ સર્ની
- karl barth => કાર્લ બાર્થ
- karl baedeker => કાર્લ બાડેકર
- karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ
- karl rudolf gerd von rundstedt => કાર્લ રુડોલ્ફ ગેર્ડ વોન રુંડસ્ટેડ્ટ
- karl scheele => કાર્લ સ્કીલી
- karl theodor jaspers => કાર્લ થિયોડોર જેસ્પર્સ
- karl von clausewitz => કાર્લ વોન ક્લોઝવિટ્ઝ
- karl von frisch => કાર્લ વોન ફ્રીસચ્
- karl waldemar ziegler => કાર્લ વોલ્ડેમાર ઝીગ્લર
- karl wernicke => કાર્લ વર્નિક
- karl wilhelm scheele => કાર્લ વિલ્હેલ્મ શીલે
- karl wilhelm siemens => કાર્લ વિલ્હેલ્મ સીમેન્સ
Definitions and Meaning of karl landsteiner in English
karl landsteiner (n)
United States pathologist (born in Austria) who discovered human blood groups (1868-1943)
FAQs About the word karl landsteiner
કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
United States pathologist (born in Austria) who discovered human blood groups (1868-1943)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ, karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી, karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ, karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ, karl gauss => કાર્લ ગોસ,