Gujarati Meaning of karl barth
કાર્લ બાર્થ
Other Gujarati words related to કાર્લ બાર્થ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl barth
- karl baedeker => કાર્લ બાડેકર
- karl augustus menninger => કાર્લ ઓગસ્ટસ મેનીંગર
- karl alex muller => કાર્લ અલેક્ષ મુલર
- karl adolph verner => કાર્લ એડોલ્ફ વર્નર
- karl adolf eichmann => કાર્લ ઍડોલ્ફ ઇચમેન
- karenic => કરેનિક
- karen horney => કેરેન હોર્ની
- karen danielsen horney => કૅરન ડેનિયલ્સન હોર્ની
- karen blixen => કેરેન બ્લિક્સન
- karen => કેરેન
- karl czerny => કાર્લ સર્ની
- karl friedrich gauss => કાર્લ ફ્રેડરિક ગૉસ
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => કાર્લ ફ્રેડરિચ હિરોનિમસ ફોન મુન્ચહાઉસેન
- karl gauss => કાર્લ ગોસ
- karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ
- karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ
- karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી
- karl jaspers => કાર્લ જેસ્પર્સ
- karl landsteiner => કાર્લ લેન્ડસ્ટીનર
- karl linne => કાર્લ યોહાન લીનીયસ
Definitions and Meaning of karl barth in English
karl barth (n)
Swiss Protestant theologian (1886-1968)
FAQs About the word karl barth
કાર્લ બાર્થ
Swiss Protestant theologian (1886-1968)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl baedeker => કાર્લ બાડેકર, karl augustus menninger => કાર્લ ઓગસ્ટસ મેનીંગર, karl alex muller => કાર્લ અલેક્ષ મુલર, karl adolph verner => કાર્લ એડોલ્ફ વર્નર, karl adolf eichmann => કાર્લ ઍડોલ્ફ ઇચમેન,