Gujarati Meaning of karl alex muller
કાર્લ અલેક્ષ મુલર
Other Gujarati words related to કાર્લ અલેક્ષ મુલર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of karl alex muller
- karl augustus menninger => કાર્લ ઓગસ્ટસ મેનીંગર
- karl baedeker => કાર્લ બાડેકર
- karl barth => કાર્લ બાર્થ
- karl czerny => કાર્લ સર્ની
- karl friedrich gauss => કાર્લ ફ્રેડરિક ગૉસ
- karl friedrich hieronymus von munchhausen => કાર્લ ફ્રેડરિચ હિરોનિમસ ફોન મુન્ચહાઉસેન
- karl gauss => કાર્લ ગોસ
- karl gjellerup => કાર્લ ગેજેલરુપ
- karl gunnar myrdal => કાર્લ ગુન્નાર માયરડલ
- karl gustav jacob jacobi => કાર્લ ગસ્ટાવ જાકોબ જાકોબી
Definitions and Meaning of karl alex muller in English
karl alex muller (n)
Swiss physicist who studied superconductivity (born in 1927)
FAQs About the word karl alex muller
કાર્લ અલેક્ષ મુલર
Swiss physicist who studied superconductivity (born in 1927)
No synonyms found.
No antonyms found.
karl adolph verner => કાર્લ એડોલ્ફ વર્નર, karl adolf eichmann => કાર્લ ઍડોલ્ફ ઇચમેન, karenic => કરેનિક, karen horney => કેરેન હોર્ની, karen danielsen horney => કૅરન ડેનિયલ્સન હોર્ની,