Tamil Meaning of john henry newman
john henry newman
Other Tamil words related to john henry newman
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john henry newman
- john henry => ஜான் ஹென்றி
- john heming => ஜான் ஹெமிங்
- john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக்
- john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட்
- john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்
- john hancock => ஜான் ஹான்காக்
- john haldane => ஜான் ஹால்டேன்
- john greenleaf whittier => ஜான் க்ரீன்லீஃப் விட்டியர்
- john glenn => ஜான் க்ளென்
- john foster dulles => ஜான் ஃபோஸ்டர் டலஸ்
- john henry o'hara => ஜான் ஹென்றி ஓ'ஹாரா
- john hope franklin => ஜான் ஹோப் ஃபிராங்க்ளின்
- john howard northrop => ஜான் ஹோவர்டு நார்த்ராப்
- john hoyer updike => ஜான் ஹாயர் அப்டைக்கள்
- john huss => ஜான் ஹஸ்
- john huston => ஜான் ஹஸ்டன்
- john jacob astor => ஜான் ஜேக்கப் ஆஸ்டர்
- john james audubon => ஜான் ஜேம்ஸ் ஆடுபான்
- john james osborne => ஜான் ஜேம்ஸ் ஆஸ்போர்ன்
- john james rickard macleod => ஜான் ஜேம்ஸ் ரிச்சார்ட் மக்லியோட்
Definitions and Meaning of john henry newman in English
john henry newman (n)
English prelate and theologian who (with John Keble and Edward Pusey) founded the Oxford movement; Newman later turned to Roman Catholicism and became a cardinal (1801-1890)
FAQs About the word john henry newman
Definition not available
English prelate and theologian who (with John Keble and Edward Pusey) founded the Oxford movement; Newman later turned to Roman Catholicism and became a cardina
No synonyms found.
No antonyms found.
john henry => ஜான் ஹென்றி, john heming => ஜான் ஹெமிங், john hasbrouck van vleck => ஜான் ஹாஸ்ப r o க் வான் வ்லெக், john harvard => ஜான் ஹார்வர்ட், john hanning speke => ஜான் ஹானிங் ஸ்பெக்,