Tamil Meaning of jean cocteau
ஜீன் கொக்டியூ
Other Tamil words related to ஜீன் கொக்டியூ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean cocteau
- jean chauvin => ஜீன் சவுவின்
- jean cauvin => ஜீன் கால்வின்
- jean caulvin => ஜீன் கால்வின்
- jean bernard leon foucault => ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ
- jean baptiste racine => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் ராசின்
- jean baptiste lully => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி
- jean baptiste donatien de vimeur => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் டொனேஷியன் டி விமுயர்
- jean baptiste de lamarck => சீன்-பேப்டிஸ்ட் டி லாமார்க்
- jean baptiste camille corot => ஜீன் பாப்டிஸ்ட் கேமிலி கொரோட்
- jean auguste dominique ingres => ஜீன் ஆகஸ்டே டொமினிக் இங்கர்ஸ்
- jean de la fontaine => ஜீன் டி லா ஃபான்டெய்ன்
- jean edouard vuillard => ஜீன் எடோouard் வுய்ல்லார்ட்
- jean francois champollion => ஜீன் பிரான்சாய் சாம்போலியன்
- jean francois millet => ஜீன் பிராங்கோயிஸ் மில்லெட்
- jean genet => ஜீன் ஜெனெட்
- jean harlow => ஜீன் ஹார்லோ
- jean honore fragonard => ஜீன் ஹோனோரே ஃப்ராகொனார்ட்
- jean laffite => ஜீன் லேஃபிட்டே
- jean lafitte => ஜீன் லாஃபிட்
- jean luc godard => ஜீன்-லூக் கோடார்ட்
Definitions and Meaning of jean cocteau in English
jean cocteau (n)
French writer and film maker who worked in many artistic media (1889-1963)
FAQs About the word jean cocteau
ஜீன் கொக்டியூ
French writer and film maker who worked in many artistic media (1889-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
jean chauvin => ஜீன் சவுவின், jean cauvin => ஜீன் கால்வின், jean caulvin => ஜீன் கால்வின், jean bernard leon foucault => ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ, jean baptiste racine => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் ராசின்,