Tamil Meaning of jean lafitte
ஜீன் லாஃபிட்
Other Tamil words related to ஜீன் லாஃபிட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean lafitte
- jean laffite => ஜீன் லேஃபிட்டே
- jean honore fragonard => ஜீன் ஹோனோரே ஃப்ராகொனார்ட்
- jean harlow => ஜீன் ஹார்லோ
- jean genet => ஜீன் ஜெனெட்
- jean francois millet => ஜீன் பிராங்கோயிஸ் மில்லெட்
- jean francois champollion => ஜீன் பிரான்சாய் சாம்போலியன்
- jean edouard vuillard => ஜீன் எடோouard் வுய்ல்லார்ட்
- jean de la fontaine => ஜீன் டி லா ஃபான்டெய்ன்
- jean cocteau => ஜீன் கொக்டியூ
- jean chauvin => ஜீன் சவுவின்
- jean luc godard => ஜீன்-லூக் கோடார்ட்
- jean monnet => ஜீன் மோனெட்
- jean paul marat => ஜீன் பால் மராட்
- jean piaget => ஜீன் பியாஜெட்
- jean-baptiste poquelin => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் போக்யூலின்
- jean-frederic joliot => ஜீன்-ஃபிரடெரிக் ஜோலியாட்
- jean-frederic joliot-curie => ஜீன்-ஃப்ரெடெரிக் ஜோலியட்-கியூரி
- jeanne antoinette poisson => ஜீன் அன்டோனெட் போய்சன்
- jeanne d'arc => ஜோன் ஆஃப் ஆர்க்
- jeannette rankin => ஜீனட் ராங்கின்
Definitions and Meaning of jean lafitte in English
jean lafitte (n)
French pirate who aided the United States in the War of 1812 and received an official pardon for his crimes (1780-1826)
FAQs About the word jean lafitte
ஜீன் லாஃபிட்
French pirate who aided the United States in the War of 1812 and received an official pardon for his crimes (1780-1826)
No synonyms found.
No antonyms found.
jean laffite => ஜீன் லேஃபிட்டே, jean honore fragonard => ஜீன் ஹோனோரே ஃப்ராகொனார்ட், jean harlow => ஜீன் ஹார்லோ, jean genet => ஜீன் ஜெனெட், jean francois millet => ஜீன் பிராங்கோயிஸ் மில்லெட்,