Tamil Meaning of jean baptiste lully
ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி
Other Tamil words related to ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean baptiste lully
- jean baptiste donatien de vimeur => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் டொனேஷியன் டி விமுயர்
- jean baptiste de lamarck => சீன்-பேப்டிஸ்ட் டி லாமார்க்
- jean baptiste camille corot => ஜீன் பாப்டிஸ்ட் கேமிலி கொரோட்
- jean auguste dominique ingres => ஜீன் ஆகஸ்டே டொமினிக் இங்கர்ஸ்
- jean arp => ஜீன் ஆர்ப்
- jean antoine watteau => ஜீன் ஆண்டனி வாட்டோ
- jean anouilh => ஜீன் அனூயில்
- jean => ஜீன்ஸ்
- jeames => ஜீம்ஸ்
- jealousy => பொறாமை
- jean baptiste racine => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் ராசின்
- jean bernard leon foucault => ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ
- jean caulvin => ஜீன் கால்வின்
- jean cauvin => ஜீன் கால்வின்
- jean chauvin => ஜீன் சவுவின்
- jean cocteau => ஜீன் கொக்டியூ
- jean de la fontaine => ஜீன் டி லா ஃபான்டெய்ன்
- jean edouard vuillard => ஜீன் எடோouard் வுய்ல்லார்ட்
- jean francois champollion => ஜீன் பிரான்சாய் சாம்போலியன்
- jean francois millet => ஜீன் பிராங்கோயிஸ் மில்லெட்
Definitions and Meaning of jean baptiste lully in English
jean baptiste lully (n)
French composer (born in Italy) who was the court composer to Louis XIV and founded the national French opera (1632-1687)
FAQs About the word jean baptiste lully
ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி
French composer (born in Italy) who was the court composer to Louis XIV and founded the national French opera (1632-1687)
No synonyms found.
No antonyms found.
jean baptiste donatien de vimeur => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் டொனேஷியன் டி விமுயர், jean baptiste de lamarck => சீன்-பேப்டிஸ்ட் டி லாமார்க், jean baptiste camille corot => ஜீன் பாப்டிஸ்ட் கேமிலி கொரோட், jean auguste dominique ingres => ஜீன் ஆகஸ்டே டொமினிக் இங்கர்ஸ், jean arp => ஜீன் ஆர்ப்,