Tamil Meaning of jean bernard leon foucault
ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ
Other Tamil words related to ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean bernard leon foucault
- jean baptiste racine => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் ராசின்
- jean baptiste lully => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி
- jean baptiste donatien de vimeur => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் டொனேஷியன் டி விமுயர்
- jean baptiste de lamarck => சீன்-பேப்டிஸ்ட் டி லாமார்க்
- jean baptiste camille corot => ஜீன் பாப்டிஸ்ட் கேமிலி கொரோட்
- jean auguste dominique ingres => ஜீன் ஆகஸ்டே டொமினிக் இங்கர்ஸ்
- jean arp => ஜீன் ஆர்ப்
- jean antoine watteau => ஜீன் ஆண்டனி வாட்டோ
- jean anouilh => ஜீன் அனூயில்
- jean => ஜீன்ஸ்
- jean caulvin => ஜீன் கால்வின்
- jean cauvin => ஜீன் கால்வின்
- jean chauvin => ஜீன் சவுவின்
- jean cocteau => ஜீன் கொக்டியூ
- jean de la fontaine => ஜீன் டி லா ஃபான்டெய்ன்
- jean edouard vuillard => ஜீன் எடோouard் வுய்ல்லார்ட்
- jean francois champollion => ஜீன் பிரான்சாய் சாம்போலியன்
- jean francois millet => ஜீன் பிராங்கோயிஸ் மில்லெட்
- jean genet => ஜீன் ஜெனெட்
- jean harlow => ஜீன் ஹார்லோ
Definitions and Meaning of jean bernard leon foucault in English
jean bernard leon foucault (n)
French physicist who determined the speed of light and showed that it travels slower in water than in air; invented the Foucault pendulum and the gyroscope (1819-1868)
FAQs About the word jean bernard leon foucault
ஜீன் பெர்னார்டு லியோன் பொக்கோ
French physicist who determined the speed of light and showed that it travels slower in water than in air; invented the Foucault pendulum and the gyroscope (181
No synonyms found.
No antonyms found.
jean baptiste racine => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் ராசின், jean baptiste lully => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் லுல்லி, jean baptiste donatien de vimeur => ஜீன் பேப்டிஸ்ட் டொனேஷியன் டி விமுயர், jean baptiste de lamarck => சீன்-பேப்டிஸ்ட் டி லாமார்க், jean baptiste camille corot => ஜீன் பாப்டிஸ்ட் கேமிலி கொரோட்,