Gujarati Meaning of james agee
જેમ્સ એજી
Other Gujarati words related to જેમ્સ એજી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james agee
- james albert michener => જેમ્સ એલ્બર્ટ મિચેનર
- james alfred van allen => જેમ્સ ઍલ્ફ્રેડ વૅન ઍલન
- james augustine aloysius joyce => જેમ્સ ઑગસ્ટિન ઍલોયસિયસ જોયસ
- james augustus henry murray => જેમ્સ ઑગસ્ટસ હેન્રી મરે
- james augustus murray => જેમ્સ ઓગસ્ટસ મુરે
- james baldwin => જેમ્સ બોલ્ડવિન
- james barrie => જેમ્સ બેરી
- james bay => જેમ્સ બે
- james bernoulli => જેમ્સ બેરનોલી
- james bond => જેમ્સ બોન્ડ
Definitions and Meaning of james agee in English
james agee (n)
United States novelist (1909-1955)
FAQs About the word james agee
જેમ્સ એજી
United States novelist (1909-1955)
No synonyms found.
No antonyms found.
james abraham garfield => જેમ્સ ઍબ્રહામ ગાર્ફિલ્ડ, james abbott mcneill whistler => જેમ્સ એબોટ મેકનીલ હ્વિસ્લર, james a. garfield => જેમ્સ એ. ગારફિલ્ડ, james => જેમ્સ, jamdani => જામદાની,