Gujarati Meaning of james a. garfield
જેમ્સ એ. ગારફિલ્ડ
Other Gujarati words related to જેમ્સ એ. ગારફિલ્ડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of james a. garfield
- james abbott mcneill whistler => જેમ્સ એબોટ મેકનીલ હ્વિસ્લર
- james abraham garfield => જેમ્સ ઍબ્રહામ ગાર્ફિલ્ડ
- james agee => જેમ્સ એજી
- james albert michener => જેમ્સ એલ્બર્ટ મિચેનર
- james alfred van allen => જેમ્સ ઍલ્ફ્રેડ વૅન ઍલન
- james augustine aloysius joyce => જેમ્સ ઑગસ્ટિન ઍલોયસિયસ જોયસ
- james augustus henry murray => જેમ્સ ઑગસ્ટસ હેન્રી મરે
- james augustus murray => જેમ્સ ઓગસ્ટસ મુરે
- james baldwin => જેમ્સ બોલ્ડવિન
- james barrie => જેમ્સ બેરી
Definitions and Meaning of james a. garfield in English
FAQs About the word james a. garfield
જેમ્સ એ. ગારફિલ્ડ
No synonyms found.
No antonyms found.
james => જેમ્સ, jamdani => જામદાની, jambul => જામ્બલ, jambosa => જામ્બોસા, jambos => જમ્બોસ,