Tamil Meaning of herpes zoster
ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
Other Tamil words related to ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herpes zoster
- herpes virus => ஹெர்பெஸ் வைரஸ்
- herpes varicella zoster virus => ஹெர்பெஸ் வேரிசெல்லா ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpes varicella zoster => ஹெர்பெஸ் வாரிசெல்லா ஜோஸ்டர்
- herpes simplex virus => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்லெக்ஸ் வைரஸ்
- herpes simplex encephalitis => ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
- herpes simplex 2 => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 2
- herpes simplex 1 => ஹெர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 1
- herpes simplex => ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
- herpes labialis => ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ்
- herpes genitalis => ஹெர்ப்பிஸ் ஜெனிடாலிஸ்
- herpes zoster virus => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpestes => கீரி
- herpestes ichneumon => எகிப்திய பூனை
- herpestes nyula => ஹார்ப்பெஸ்டெஸ் நியூலா
- herpetic => ஹெர்பெடிக்
- herpetism => ஹெர்பேடிசம்
- herpetologic => ஹெர்பெட்டாலஜிக்கல்
- herpetological => ஊர்வனவியல்
- herpetologist => ஊர்வனவியல் நிபுணர்
- herpetology => ஊர்வனவியல்
Definitions and Meaning of herpes zoster in English
herpes zoster (n)
eruptions along a nerve path often accompanied by severe neuralgia
a herpes virus that causes shingles
FAQs About the word herpes zoster
ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
eruptions along a nerve path often accompanied by severe neuralgia, a herpes virus that causes shingles
No synonyms found.
No antonyms found.
herpes virus => ஹெர்பெஸ் வைரஸ், herpes varicella zoster virus => ஹெர்பெஸ் வேரிசெல்லா ஜோஸ்டர் வைரஸ், herpes varicella zoster => ஹெர்பெஸ் வாரிசெல்லா ஜோஸ்டர், herpes simplex virus => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்லெக்ஸ் வைரஸ், herpes simplex encephalitis => ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்,