Tamil Meaning of herpes simplex
ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
Other Tamil words related to ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herpes simplex
- herpes simplex 1 => ஹெர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 1
- herpes simplex 2 => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 2
- herpes simplex encephalitis => ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
- herpes simplex virus => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்லெக்ஸ் வைரஸ்
- herpes varicella zoster => ஹெர்பெஸ் வாரிசெல்லா ஜோஸ்டர்
- herpes varicella zoster virus => ஹெர்பெஸ் வேரிசெல்லா ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpes virus => ஹெர்பெஸ் வைரஸ்
- herpes zoster => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
- herpes zoster virus => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpestes => கீரி
Definitions and Meaning of herpes simplex in English
herpes simplex (n)
an infection caused by the herpes simplex virus; affects the skin and nervous system; produces small temporary (but sometimes painful) blisters on the skin and mucous membranes
a herpes virus that affects the skin and nervous system
FAQs About the word herpes simplex
ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
an infection caused by the herpes simplex virus; affects the skin and nervous system; produces small temporary (but sometimes painful) blisters on the skin and
No synonyms found.
No antonyms found.
herpes labialis => ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ், herpes genitalis => ஹெர்ப்பிஸ் ஜெனிடாலிஸ், herpes encephalitis => ஹெர்பெஸ் என்செபலாடிஸ், herpes => ஹெர்பெஸ், herpangia => ஹார்பேஞ்சியா,