Tamil Meaning of herpes simplex encephalitis
ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
Other Tamil words related to ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herpes simplex encephalitis
- herpes simplex 2 => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 2
- herpes simplex 1 => ஹெர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 1
- herpes simplex => ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
- herpes labialis => ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ்
- herpes genitalis => ஹெர்ப்பிஸ் ஜெனிடாலிஸ்
- herpes encephalitis => ஹெர்பெஸ் என்செபலாடிஸ்
- herpes => ஹெர்பெஸ்
- herpangia => ஹார்பேஞ்சியா
- hero-worship => ஹீரோ-வழிபாடு
- heroship => வீரம்
- herpes simplex virus => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்லெக்ஸ் வைரஸ்
- herpes varicella zoster => ஹெர்பெஸ் வாரிசெல்லா ஜோஸ்டர்
- herpes varicella zoster virus => ஹெர்பெஸ் வேரிசெல்லா ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpes virus => ஹெர்பெஸ் வைரஸ்
- herpes zoster => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
- herpes zoster virus => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpestes => கீரி
- herpestes ichneumon => எகிப்திய பூனை
- herpestes nyula => ஹார்ப்பெஸ்டெஸ் நியூலா
- herpetic => ஹெர்பெடிக்
Definitions and Meaning of herpes simplex encephalitis in English
herpes simplex encephalitis (n)
common form of acute encephalitis caused by herpes simplex 1; usually affects the temporal and frontal lobes
FAQs About the word herpes simplex encephalitis
ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
common form of acute encephalitis caused by herpes simplex 1; usually affects the temporal and frontal lobes
No synonyms found.
No antonyms found.
herpes simplex 2 => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 2, herpes simplex 1 => ஹெர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 1, herpes simplex => ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ், herpes labialis => ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ், herpes genitalis => ஹெர்ப்பிஸ் ஜெனிடாலிஸ்,