Tamil Meaning of herpes labialis
ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ்
Other Tamil words related to ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of herpes labialis
- herpes simplex => ஹர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ்
- herpes simplex 1 => ஹெர்பீஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 1
- herpes simplex 2 => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் 2
- herpes simplex encephalitis => ஹெர்பஸ் சிம்ப்ளக்ஸ் என்ஸெஃபாலிடிஸ்
- herpes simplex virus => ஹெர்பெஸ் சிம்ப்லெக்ஸ் வைரஸ்
- herpes varicella zoster => ஹெர்பெஸ் வாரிசெல்லா ஜோஸ்டர்
- herpes varicella zoster virus => ஹெர்பெஸ் வேரிசெல்லா ஜோஸ்டர் வைரஸ்
- herpes virus => ஹெர்பெஸ் வைரஸ்
- herpes zoster => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர்
- herpes zoster virus => ஹெர்பெஸ் ஜோஸ்டர் வைரஸ்
Definitions and Meaning of herpes labialis in English
herpes labialis (n)
caused by herpes simplex virus type 1 (HSV-1)
FAQs About the word herpes labialis
ஹெர்ப்பீஸ் லேபியாலிஸ்
caused by herpes simplex virus type 1 (HSV-1)
No synonyms found.
No antonyms found.
herpes genitalis => ஹெர்ப்பிஸ் ஜெனிடாலிஸ், herpes encephalitis => ஹெர்பெஸ் என்செபலாடிஸ், herpes => ஹெர்பெஸ், herpangia => ஹார்பேஞ்சியா, hero-worship => ஹீரோ-வழிபாடு,