Tamil Meaning of gustavus franklin swift
குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
Other Tamil words related to குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gustavus franklin swift
- gustavus adolphus => குஸ்டாவஸ் அடால்பஸ்
- gustavus => குஸ்டாவஸ்
- gustave flaubert => குஸ்டாவ் ஃபிளூபேர்ட்
- gustave courbet => குஸ்டவ் கோர்பேட்
- gustav theodor fechner => குஸ்டாவ் தியோடர் பெக்கனர்
- gustav robert kirchhoff => குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
- gustav mahler => குஸ்டாவ் மஹ்லர்
- gustav ludwig hertz => குஸ்டாவ் லுட்விக் ஹெர்ட்ஸ்
- gustav klimt => குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
- gustav hertz => குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ்
Definitions and Meaning of gustavus franklin swift in English
gustavus franklin swift (n)
United States meat-packer who began the use of refrigerated railroad cars (1839-1903)
FAQs About the word gustavus franklin swift
குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
United States meat-packer who began the use of refrigerated railroad cars (1839-1903)
No synonyms found.
No antonyms found.
gustavus adolphus => குஸ்டாவஸ் அடால்பஸ், gustavus => குஸ்டாவஸ், gustave flaubert => குஸ்டாவ் ஃபிளூபேர்ட், gustave courbet => குஸ்டவ் கோர்பேட், gustav theodor fechner => குஸ்டாவ் தியோடர் பெக்கனர்,