Tamil Meaning of gustav robert kirchhoff
குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
Other Tamil words related to குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gustav robert kirchhoff
- gustav mahler => குஸ்டாவ் மஹ்லர்
- gustav ludwig hertz => குஸ்டாவ் லுட்விக் ஹெர்ட்ஸ்
- gustav klimt => குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
- gustav hertz => குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ்
- gustatory sensation => சுவை உணர்வு
- gustatory perception => சுவை உணர்வு
- gustatory organ => சுவை உறுப்பு
- gustatory modality => சுவை உணர்வு
- gustatory cell => சுவை செல்
- gustatory => சுவை சார்ந்த
- gustav theodor fechner => குஸ்டாவ் தியோடர் பெக்கனர்
- gustave courbet => குஸ்டவ் கோர்பேட்
- gustave flaubert => குஸ்டாவ் ஃபிளூபேர்ட்
- gustavus => குஸ்டாவஸ்
- gustavus adolphus => குஸ்டாவஸ் அடால்பஸ்
- gustavus franklin swift => குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
- gustavus i => குஸ்டாவ்ஸ் I
- gustavus ii => गुस्तावस II
- gustavus iii => குஸ்டாவஸ் III
- gustavus iv => குஸ்டாவஸ் IV
Definitions and Meaning of gustav robert kirchhoff in English
gustav robert kirchhoff (n)
German physicist who with Bunsen pioneered spectrum analysis and formulated two laws governing electric networks (1824-1887)
FAQs About the word gustav robert kirchhoff
குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
German physicist who with Bunsen pioneered spectrum analysis and formulated two laws governing electric networks (1824-1887)
No synonyms found.
No antonyms found.
gustav mahler => குஸ்டாவ் மஹ்லர், gustav ludwig hertz => குஸ்டாவ் லுட்விக் ஹெர்ட்ஸ், gustav klimt => குஸ்டாவ் கிளிம்ட், gustav hertz => குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ், gustatory sensation => சுவை உணர்வு,