Tamil Meaning of gustav klimt
குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
Other Tamil words related to குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gustav klimt
- gustav ludwig hertz => குஸ்டாவ் லுட்விக் ஹெர்ட்ஸ்
- gustav mahler => குஸ்டாவ் மஹ்லர்
- gustav robert kirchhoff => குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
- gustav theodor fechner => குஸ்டாவ் தியோடர் பெக்கனர்
- gustave courbet => குஸ்டவ் கோர்பேட்
- gustave flaubert => குஸ்டாவ் ஃபிளூபேர்ட்
- gustavus => குஸ்டாவஸ்
- gustavus adolphus => குஸ்டாவஸ் அடால்பஸ்
- gustavus franklin swift => குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
- gustavus i => குஸ்டாவ்ஸ் I
Definitions and Meaning of gustav klimt in English
gustav klimt (n)
Austrian painter influenced by art nouveau (1862-1918)
FAQs About the word gustav klimt
குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
Austrian painter influenced by art nouveau (1862-1918)
No synonyms found.
No antonyms found.
gustav hertz => குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ், gustatory sensation => சுவை உணர்வு, gustatory perception => சுவை உணர்வு, gustatory organ => சுவை உறுப்பு, gustatory modality => சுவை உணர்வு,