Tamil Meaning of gustav hertz
குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ்
Other Tamil words related to குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gustav hertz
- gustav klimt => குஸ்டாவ் கிளிம்ட்
- gustav ludwig hertz => குஸ்டாவ் லுட்விக் ஹெர்ட்ஸ்
- gustav mahler => குஸ்டாவ் மஹ்லர்
- gustav robert kirchhoff => குஸ்டாவ் ராபர்ட் கிர்ச்சாஃப்
- gustav theodor fechner => குஸ்டாவ் தியோடர் பெக்கனர்
- gustave courbet => குஸ்டவ் கோர்பேட்
- gustave flaubert => குஸ்டாவ் ஃபிளூபேர்ட்
- gustavus => குஸ்டாவஸ்
- gustavus adolphus => குஸ்டாவஸ் அடால்பஸ்
- gustavus franklin swift => குஸ்டாவஸ் ஃபிராங்க்ளின் ஸ்விஃப்ட்
Definitions and Meaning of gustav hertz in English
gustav hertz (n)
German physicist who with James Franck proved the existence of the stationary energy states postulated by Bohr (1887-1975)
FAQs About the word gustav hertz
குஸ்டாவ் ஹெர்ட்ஸ்
German physicist who with James Franck proved the existence of the stationary energy states postulated by Bohr (1887-1975)
No synonyms found.
No antonyms found.
gustatory sensation => சுவை உணர்வு, gustatory perception => சுவை உணர்வு, gustatory organ => சுவை உறுப்பு, gustatory modality => சுவை உணர்வு, gustatory cell => சுவை செல்,