Tamil Meaning of greta louisa gustafsson
க்ரெடா லூயிசா குஸ்டாஃப்ஸன்
Other Tamil words related to க்ரெடா லூயிசா குஸ்டாஃப்ஸன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of greta louisa gustafsson
- grete => கொள்கை
- gretto => கிரெட்டோ
- gretzky => கிரெட்ஸ்கி
- greve => வேலை நிறுத்தம்
- grevillea => க்ரேவில்லியா
- grevillea banksii => க்ரேவில்லியா பேங்க்சி
- grevillea robusta => கிரேவில்லியா ரோபஸ்டா
- grevillea striata => க்ரெவில்லியா ஸ்ட்ரையாட்டா
- grevillela parallela => க்ரேவில்லேலா பறல்லேலா
- grevy's zebra => க்ரெவியின் வரிக்குதிரை
Definitions and Meaning of greta louisa gustafsson in English
greta louisa gustafsson (n)
United States film actress (born in Sweden) known for her reclusiveness (1905-1990)
FAQs About the word greta louisa gustafsson
க்ரெடா லூயிசா குஸ்டாஃப்ஸன்
United States film actress (born in Sweden) known for her reclusiveness (1905-1990)
No synonyms found.
No antonyms found.
greta garbo => க்ரேட்டா கார்போ, gret => பெரிய, gressorious => கிரேசோரியஸ், gressorial => கிரெசோரியல், gresham's law => க்ரேஷாம் சட்டம்,