Tamil Meaning of gretto
கிரெட்டோ
Other Tamil words related to கிரெட்டோ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gretto
- gretzky => கிரெட்ஸ்கி
- greve => வேலை நிறுத்தம்
- grevillea => க்ரேவில்லியா
- grevillea banksii => க்ரேவில்லியா பேங்க்சி
- grevillea robusta => கிரேவில்லியா ரோபஸ்டா
- grevillea striata => க்ரெவில்லியா ஸ்ட்ரையாட்டா
- grevillela parallela => க்ரேவில்லேலா பறல்லேலா
- grevy's zebra => க்ரெவியின் வரிக்குதிரை
- grew => வளர்ந்தது
- grewia => க்ரூவியா
Definitions and Meaning of gretto in English
gretto ()
imp. of Greet, to salute.
FAQs About the word gretto
கிரெட்டோ
imp. of Greet, to salute.
No synonyms found.
No antonyms found.
grete => கொள்கை, greta louisa gustafsson => க்ரெடா லூயிசா குஸ்டாஃப்ஸன், greta garbo => க்ரேட்டா கார்போ, gret => பெரிய, gressorious => கிரேசோரியஸ்,