Tamil Meaning of grete
கொள்கை
Other Tamil words related to கொள்கை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grete
- gretto => கிரெட்டோ
- gretzky => கிரெட்ஸ்கி
- greve => வேலை நிறுத்தம்
- grevillea => க்ரேவில்லியா
- grevillea banksii => க்ரேவில்லியா பேங்க்சி
- grevillea robusta => கிரேவில்லியா ரோபஸ்டா
- grevillea striata => க்ரெவில்லியா ஸ்ட்ரையாட்டா
- grevillela parallela => க்ரேவில்லேலா பறல்லேலா
- grevy's zebra => க்ரெவியின் வரிக்குதிரை
- grew => வளர்ந்தது
Definitions and Meaning of grete in English
grete (a.)
Great.
FAQs About the word grete
கொள்கை
Great.
No synonyms found.
No antonyms found.
greta louisa gustafsson => க்ரெடா லூயிசா குஸ்டாஃப்ஸன், greta garbo => க்ரேட்டா கார்போ, gret => பெரிய, gressorious => கிரேசோரியஸ், gressorial => கிரெசோரியல்,