Tamil Meaning of grand duchy
கிராண்ட் டச்சி
Other Tamil words related to கிராண்ட் டச்சி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grand duchy
- grand duchess => கிராண்ட் டச்சஸ்
- grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன்
- grand circle => கிராண்ட் வட்டம்
- grand canyon state => கிராண்ட் கேனியன் மாநிலம்
- grand canyon national park => கிராண்ட் கேன்யான் தேசியப் பூங்கா
- grand canyon => கிராண்ட் கேன்யன்
- grand canal => கிராண்ட் கால்வாய்
- grand => மகத்தான
- granatite => கிரானைட்
- granatin => கிரானேடின்
- grand duchy of luxembourg => லக்சம்பேர்க்கின் கிராண்ட் டச்சி
- grand duke => கிராண்ட் டூக்
- grand fir => கிராண்ட் ஃபிர்
- grand guignol => கிராண்ட் குயினோல்
- grand inquisitor => கிராண்ட் இன்குவிசிட்டர்
- grand island => கிராண்ட் தீவு
- grand jury => கிராண்ட் ஜூரி
- grand lama => கிராண்ட் லாமா
- grand larceny => கடுமையான திருட்டு
- grand mal => கிராண்ட் மாள்
Definitions and Meaning of grand duchy in English
grand duchy (n)
the domain controlled by a grand duke or grand duchess
FAQs About the word grand duchy
கிராண்ட் டச்சி
the domain controlled by a grand duke or grand duchess
No synonyms found.
No antonyms found.
grand duchess => கிராண்ட் டச்சஸ், grand dragon => கிராண்ட் ட்ராகன், grand circle => கிராண்ட் வட்டம், grand canyon state => கிராண்ட் கேனியன் மாநிலம், grand canyon national park => கிராண்ட் கேன்யான் தேசியப் பூங்கா,